Bekijk alles
Op voorraad
€ 12,19
-
+
Overzicht
Met Kaloba ben je sneller van je verkoudheid af.
Delen
 
Kaloba is een traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Pelargonium sidoides. Het wordt al meer dan 30 jaar toegepast bij verkoudheid. Kaloba is verkrijgbaar in druppels en tabletten. Speciaal voor kinderen vanaf 1 jaar is er Junior siroop, alcoholvrij en prettig van smaak.
 
Toepassing
Kaloba tabletten is een tradioneel kruidengeneesmiddel bij verkoudheid. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring.

Kaloba tabletten is handig voor onderweg.

Contra-indicaties
Als men overgevoelig (allergisch) is voor Pelargonium sidoides extracten of een van de andere ingrediënten van Kaloba tabletten, dient men Kaloba druppels niet te gebruiken.

Kaloba tabletten bevat lactose. Patiënten met zeldzame, erfelijke problemen van galactose-intolerantie, Lapp lactase deficiëntie of glucose-galactose malabsorptie mogen dit middel niet gebruiken.

Tot nu toe zijn er geen interacties tussen Kaloba tabletten en andere geneesmiddelen gerapporteerd.


Zwangerschap en borstvoeding
Er zijn geen gegevens bekend over gebruik bij zwangerschap en lactatie. Gebruik van Kaloba tabletten wordt dan ook afgeraden tijdens de zwangerschap en de periode van borstvoeding.
 
Samenstelling
Kaloba bevat het Pelargonium sidoides wortel extract EPs®7630. Een kaloba tablet bevat 20 mg gedroogd Pelargonium sidoides wortel extract (1:8 – 10). Extractiemiddel 11 % ethanol (g/g). Andere bestanddelen (hulpstoffen) zijn: maltodextrine, cellulose, lactose, croscarmellose natrium, siliciumdioxide, magnesiumstearaat, hypromellose, macrogol, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden (E172), titaandioxide (E171), talk, simeticon, methylcellulose, sorbinezuur.
Dosering en gebruiksaanwijzing
Kaloba tabletten zijn bestemd voor inname via de mond. De tabletten bij voorkeur met wat vloeistof innemen.

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar: 3x daags 1 tablet

Kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar: 2x daags 1 tablet

Nadat de klachten zijn afgenomen, wordt het aanbevolen om de behandeling met Kaloba tabletten nog een paar dagen voort te zetten. Als de symptomen langer dan een week aanhouden, of als deze verergeren, dient een arts geraadpleegd te worden.

Plantaardig geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter.

Buiten bereik en zicht van kinderen houden.
Niet bewaren boven de 25 graden Celcius.
Bewaren in de originele verpakking.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 20tb
Merk VSM
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Kaloba VSM
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kaloba VSM
Uw waardering