Bekijk alles

Ubiquinol 100 mg Vitals

150ca
Op voorraad
€ 109,95
-
+
Overzicht
Biologisch actieve vorm van co-enzym Q10.
Delen

In preparaten met co-enzym Q10 wordt doorgaans de geoxideerde vorm van deze nutriënt toegepast, genaamd ubiquinon. Geoxideerde Q10 wordt na orale inname grotendeels omgezet in ubiquinol, de voor het lichaam zeer belangrijke gereduceerde vorm van Q10.

Naarmate we ouder worden neemt het vermogen van ons lichaam om CoQ10 te produceren af. Bovendien zijn we op oudere leeftijd minder goed in staat om ubiquinon om te zetten in ubiquinol. Dit conversie-proces is niet nodig bij gebruik van Vitals Ubiquinol, een voedingssupplement dat gereduceerde Q10 levert in een kant-en-klare vorm.

Tot voor kort kon ubiquinol nooit in supplementen worden gebruikt omdat het gemakkelijk oxideert bij blootstelling aan lucht of licht. De leverancier van Vitals Ubiquinol, het Japanse bedrijf Kaneka, is er met behulp van geavanceerde technologie als eerste in geslaagd een proces te ontwikkelen waarmee een ubiquinol-supplement van constante kwaliteit kan worden gerealiseerd. Als Q10-specialist met jarenlange ervaring kan Kaneka bovendien garanderen dat de ubiquinol volledig natuur- en lichaamsidentiek is.

Samenstelling per capsule:
Ubiquinol 100 mg

Hulpstoffen:
Canola-olie, maïszetmeel (capsule), diglycerylmono-oleaat, lecithine, glycerol, bijenwas, carrageen, di-natriumfosfaat, caramel.
 
Gegarandeerd vrij van:
Gluten, lactose, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Allergie-informatie:
Bevat soja.

Inhoud: 150 capsules

Gebruik:
1 capsule per dag bij een maaltijd innemen of zoals geadviseerd.

Fabrikant:
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 150ca
Merk Vitals
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Ubiquinol 100 mg Vitals
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ubiquinol 100 mg Vitals
Uw waardering