Bekijk alles

Salvestrol platinum Vitals

60ca
Op voorraad
€ 75,00
-
+
Overzicht
Salvestrolen in hoge dosering van 2000 punten.
Delen

Salvestrol Platinum is een fruitconcentraat, rijk aan specifieke fytonutriënten (fytoalexinen) die vroeger volop in onze groenten en fruit voorkwamen, maar nu alleen nog in relevante hoeveelheden aanwezig zijn in biologische groenten en fruit.

Fytoalexinen zijn plantaardige afweerstoffen die de plant beschermen tegen schimmels, virussen, bacteriën, UV-licht en insecten. De plant maakt ze alleen in grotere hoeveelheden aan als dit noodzakelijk is. Aangezien gangbaar geteelde groenten en fruit worden bespoten met fungiciden en andere bestrijdingsmiddelen, hebben deze meestal een laag gehalte aan fytoalexinen. 

Het salvestrolpuntensysteem is ontworpen om de hoeveelheid salvestrolen in supplementen en voeding aan te kunnen geven. Verschillende salvestrolen hebben verschillende potenties. De schaal van het puntensysteem is gebaseerd op een berekening van de hoeveelheid salvestrolen die in een historisch dieet van meer dan 100 jaar geleden voorkwamen. Die hoeveelheid is gelijkgesteld aan 100 punten. Door allerlei vernieuwingen in de landbouw en voedingsindustrie zijn de salvestrolen in onze voeding sindsdien schaarser aan het worden.

Salvestrol Platinum bevat 2000 punten en is dus zeer hoog gedoseerd. Ter vergelijking: Salvestrol Shield bevat een dosering van 350 salvestrolpunten per capsule.

Samenstelling per capsule:
280 mg fruitcomplex met gemengde salvestrolen (bestaande uit bittere sinaasappel-, druiven-, blauwe bessen- en bramenextract)
2000 salvestrolpunten

Hulpstoffen:
Hydroxypropylmethylcellulose (capsule), rijstmeel.

Vrij van:
Gluten, lactose, soja, conserveringsmiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen.
 
Inhoud: 60 capsules
 
Gebruik:
Twee keer per dag een capsule bij een maaltijd met ruim water innemen of zoals geadviseerd.
 
Fabrikant:
Vitals Voedingssupplementen
Pieter Lieftinckweg 29
1505 HX Zaandam

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

 

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 60ca
Merk Vitals
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Salvestrol platinum Vitals
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Salvestrol platinum Vitals
Uw waardering