Bekijk alles
Op voorraad
€ 11,50
-
+
Overzicht

Bijenpollen worden gemaakt door bijen en zijn een goed voorbeeld van superfood dat ons lichaam energie geeft en ons weer in balans brengt. Bijen verzamelen niet alleen nectar maar ook stuifmeel. Dit stuifmeel wordt bewerkt door de bijen waarna het vermengd wordt met de verzamelde nectar. Hierdoor ontstaat het superfood dat we kennen als bijenpollen (stuifmeelkorrels). Voor zowel bijen als mensen zijn deze korrels een bron van vitaminen en eiwitten.

Tip: strooi de bijenpollen over je salade.

Delen

Productvoordelen

Van pollen is bekend dat ze een licht ontstekingsremmende werking hebben. Dit betekent niet dat men er een grote ontsteking mee kan behandelen, maar de pollen zullen de natuurlijke weerstand zeker omhoog brengen. Veel sporters gebruiken de pollen om meer energie te hebben bij het sporten en om tevens de spieren weer snel aan te laten sterken.

De bijenpollen helpen om je weerstand sterker te maken. Met voldoende weerstand heeft je lichaam minder energie nodig om virussen en ziekten te bevechten, waardoor je je vitaler voelt. De pollen zijn makkelijk in het gebruik en kunnen eenvoudig gedoseerd worden.

Gebruiksadvies

Je kunt de pollen toevoegen aan bijvoorbeeld een kom ontbijtgranen, op brood doen, door de yoghurt of een smoothie mengen of zelfs toevoegen aan een warm gerecht. Uiteraard kun je ook gewoon een schep pollen doorslikken met behulp van een glas water of sap. De pollen kunnen beter niet gebruikt worden door mensen met een honingallergie. Bewaar de pollen in een dichte verpakking op een droge en donkere plek.

Oorsprong

Eeuwen geleden werd er een geneeskrachtige werking aan de pollen toegeschreven en Hippocrates meldde al dat de pollen belangrijk waren voor lichaam (en door de energie verrijkende werking) en voor de geest.

Ingrediënten

De pollen worden gemaakt uit stuifmeel en nectar uit verschillende planten die bezocht worden door de bijen. De pollen zijn rijk aan voedingsstoffen zoals de vitamines E, D, C en B, eiwitten, aminozuren, calcium, magnesium en selenium.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk EKO-keurmerk, Lactose-vrij, Vegetarisch, Noten-vrij, Gluten-vrij, Eivrij, Soya-vrij
Volume 230g
Merk Traay
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Stuifmeel Bio Traay
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stuifmeel Bio Traay
Uw waardering