Bekijk alles

Tea tree EHBO creme Thursday Plant

100g
Op voorraad
€ 14,99
-
+
Overzicht
Tea Tree Oil is bekend vanwege de zuiverende, reinigende en heilzame werking bij de behandeling van de huid.
Delen

In de jaren '70 timmerde Eric White aan de weg voor de Australische Tea Tree Oil industrie. Hij realiseerde zijn droom in de overstromende tot soms kurkdroge watergebieden van Bugawalbyn. Dit ligt in het noorden van New South Wales. Na jarenlang hard werken, ijverig onderzoek en lobbyen, tekende hij de pachtovereenkomst. Hiermee werd Thursday Plantation op deze donderdag in 1976 geboren.
De eerste flessen van Thursday Plantation Tea Tree Oil werden verkocht op de plaatselijke markt. Met slechts een petroleumlamp en kaarsen als verlichting, werden de flessen met de hand gevuld en de etiketten liefdevol met de hand getekend. De magie van Tea Tree Oil is nu terug te vinden in miljoenen huishoudens wereldwijd.
Tea Tree Oil is bekend vanwege de zuiverende, reinigende en heilzame werking bij de behandeling van de huid. De olie reinigt intensief, is kleurloos en prikt niet. Het kan ook gebruikt worden voor het verzachten van ongemakken na een insectenbeet. Onmisbaar in elk medicijnkastje en reisapotheek.

Ingredienten
Tea Tree Olie

Gebruik
Geschikt voor dagelijks gebruik

Afgesloten bewaren, buiten bereik van kinderen houden.

Meer informatie
conditie n.v.t.
Kenmerk n.v.t.
Volume 100g
Merk Thursday Plant
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Tea tree EHBO creme Thursday Plant
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Tea tree EHBO creme Thursday Plant
Uw waardering