Bekijk alles

Saludynam calcium magnesium Salus

250ml
Op voorraad
€ 14,99
-
+
Overzicht
Een goedsmakend calcium en magnesium concentraat met zink en kruiden.
Delen
 
Mineral-drink
Cacium + Magnesium
Een goedsmakend calcium en magnesium concentraat met zink en kruiden
 
SALUDYNAM is een vloeibaar calcium en magnesium concentraat met zink en kruiden.Calcium draagt bij aan de instandhouding van sterke botten. Bot is levend weefsel dat voortdurend tijdens het leven wordt opgebouwd en afgebroken. Tot het 35e levensjaar blijft de botmassa op peil. Daarna gaat de botaanmaak veranderen. Het kan dan ook belangrijk zijn om tijdig maatregelen te nemen voor het behoud van sterke botten. Niet alleen voor nu, maar ook met het oog op de toekomst. Om je daarbij te helpen heeft Salus haar vloeibare bottenelixer Saludynam ontwikkeld. Een maatbekertje Saludynam met Calcium en Magnesium per dag draagt bij aan de instandhouding van sterke botten.
 
SALUDYNAM bevat een goede dosering Calcium. Calciumgluconaat, is een vorm die, opgelost in een vloeibare elixer, goed wordt opgenomen. Zeker als het in combinatie met vitamine D wordt aangeboden. De mineralen Magnesium en Zink in Saludynam zijn belangrijke voedingsstoffen voor je botten. Deze mineralen dragen bij aan de instandhouding van sterke botten
 
Gebruik:
Volwassenen; 2 a 3 x daags 10 ml puur of met water of vruchtensap innemen voor de maaltijd
 
Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 250ml
Merk Salus
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Saludynam calcium magnesium Salus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Saludynam calcium magnesium Salus
Uw waardering