Bekijk alles

Gallexier tabletten Salus

84tb
Op voorraad
€ 15,49
-
+
Overzicht
Artisjok bevordert de spijsvertering.
Delen
Artisjok bevordert de spijsvertering
 
Gallexier tabletten ondersteunen de gal- en leverfunctie. Ze bevatten een extract van artisjokken dat de spijsvertering bevordert. De werkstoffen in artisjokken zijn onder meer bitterstoffen, mineralen en cynarine. Behalve artisjok bevatten de Gallexier tabletten ook extra kruiden die de spijsvertering stimuleren, zoals: curcuma , paardebloem, mariadistel, kamille en pepermunt. Na een uitgebreide of vette maaltijd kan het lichaam moeite hebben met de vertering. Soms is het dan nodig om de spijsvertering op een zo natuurlijk mogelijke manier te ondersteunen. Salus Gallexier tabletten kunnen daarbij een goede hulp zijn. De kruidentabletten op basis van artisjokken ondersteunen de vetstofwisseling.
 
Gebruik:
2 à 3 tabletten per dag met water innemen tijdens of na de maaltijden. Gallexier tabletten worden vooral ingenomen na zware en vetrijke maaltijden.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 84tb
Merk Salus
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Gallexier tabletten Salus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Gallexier tabletten Salus
Uw waardering