Bekijk alles
Op voorraad
€ 18,49
-
+
Overzicht
Vloeibaar kruidenelixer.
Delen
Met: appel-pruimextract, magnesium, kurkuma, kruiden & vruchtenextracten
 
DARMVITA is een vloeibaar kruiden & vruchtensupplement o.a. een appel-pruimextract.
De darmen hebben een grote invloed op het behoud van onze gezondheid. Gedurende een mensenleven wordt door de darmen ca 80.000 kilo voedsel verwerkt en stofwisselingsproducten en onverteerbare zaken weer uitgescheiden. In de darmen worden de noodzakelijke voedingsstoffen opgenomen en omgezet in energie. Ze spelen ook een belangrijke rol bij het instant houden van een goede weerstand van het lichaam en dragen bij aan het behoud van een goed gevoel.
 
DARMVITA is een prettig smakend kruidenelixer en bevat extracten van planten en kruiden als kurkuma, pepermuntbladen, artisjokkenblad, rozemarijnblaadjes en gember. Het extract van kurkuma draagt bij tot het behoud van een goede spijsvertering.
 
DARMVITA bevat naast deze kruiden ook een appel-puimextract. De toegevoegde magnesium draagt bij aan een normale spierwerking en een goede elektrolytenbalans. Darmvita is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Vloeibaar, wordt goed opgenomen en is makkelijk om in te nemen, bij voorkeur bij het ontbijt.Het bevat geen alcohol, conserveringsmiddelen, kleurstoffen of kunstmatige smaakstoffen, is gluten – en lactosevrij en ook geschikt voor vegetariërs.
 
Gebruik:
Vanaf 12 jaar: 1 x per dag 10 ml innemen bij het ontbijt of lunch.
 
Version:1.0 StartHTML:0000000167 EndHTML:0000001363 StartFragment:0000000454 EndFragment:0000001347

Dit product is een voedingssupplement.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Aanbevolen gebruik niet overschrijden.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

 

Meer informatie
conditie Nee
Kenmerk Nee
Volume 250ml
Merk Salus
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Darmvita Salus
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Darmvita Salus
Uw waardering