Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Couscous volkoren Terrasana
€ 2,15
Heldere bouillon gistvrij tabletten Cenovis
€ 1,65
Doperwten Ekoland
€ 1,25
Tomaten zongedroogd in olijfolie Terrasana
€ 4,49
Linzen (lenticchiel) Bioidea
€ 1,09
Zonnebloempitten Ekoland
€ 1,99
Overzicht

Lekker zomers genieten van een couscous salade! 

Delen

Ingrediënten

  • 60 gram volkoren (spelt) couscous
  • 1 groentenbouillon blokje
  • 2 zongedroogde tomaten
  • 2 handjes rucola
  • 2 schijfjes zachte geitenkaas
  • 60 gram linzen (uit pot)
  • 2 aardbeien
  • 2 el zonnebloempitten
  • 75 gram broccoli asperges
Dit moet je zelf nog vers halen
Rucola - zachte geitenkaas - aardbeien - broccoli asperges

Bereiding

  • Kook 95 ml water in een waterkoker voor de couscous.

  • Doe de couscous, het bouillon blokje en het water in een bak en sluit hem af gedurende vijf minuten. 

  • Zet vervolgens een pan water op het vuur en kook de erwten en eventueel de broccoli asperges gaar. 

  • Snijd ondertussen de zongedroogde tomaten en aardbeien in reepjes en de rucola fijn.

  • Giet de linzen af.

  • Haal de deksel van de couscous, als het goed is is de couscous gaar. Als de erwten en de broccoli asperges gaar zijn giet je deze ook af.

  • Meng de couscous met de overige ingrediënten en brokkel vervolgens de geitenkaas er over heen.

  • Wil je de couscous liever koud eten? Zet hem dan in de koelkast. Ook ideaal voor onderweg.

Eetsmakelijk
Dit recept is gemaakt door Lisa Sprenkeler van de blog Foodlies. Wil je nog meer inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje op haar blog www.foodlies.nl
Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Zomerse couscous
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Zomerse couscous
Uw waardering