Bekijk alles

Recept: Witte chocolade mousse

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Kokosbloesem suiker Royal Green
€ 5,95
Abrikozen Ekoland
€ 4,65
Couverture wit Vivani
€ 3,29
Overzicht

Wil jij een lekker toetje maken met Pasen? Dan is dit recept perfect. Een heerlijke zachte witte chocolade mousse om je vingers bij af te likken.

Delen

Ingrediënten  

250 mililiter (lactosevrije) slagroom

25 gram kokosbloemsuiker 

2 eiwitten

125 gram witte chocolade

2 abrikozen 

Bereiding:

Smelt de witte chocolade au-bain-marie.

Klop de slagroom samen met de suiker lobbig.

Klop de eiwitten stijf totdat er pieken ontstaan.

Roer vervolgens de gesmolten chocolade door de slagroom heen.

Spatel daarna de eiwitten er voorzichtig doorheen. 

Laat de chocolademousse minimaal 3 uur opstijven in de koelkast en haal ze er daarna uit.

Snijd de abrikozen door de helft en leg deze op de witte chocolademousse.


Genieten maar!

Dit recept is gemaakt door Lisa Sprenkeler van de blog FoodLies. Wil je meer inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje op haar blog: www.foodlies.nl

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Witte chocolade mousse
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Witte chocolade mousse
Uw waardering