Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Kokos cooking cream odourless Royal Green
€ 3,95
Acaciahoning Ekoland
€ 8,45
Havermout De Halm
€ 2,11
Speltvlokken De Halm
€ 2,79
Quinoa bio Bountiful
€ 3,45
Quinoa Lima
€ 7,29
Cashewnoten ongeroosterd zonder zout Terrasana
€ 6,25
Hazelnoten geroosterd Terrasana
€ 5,49
Pompoenpitten Ekoland
€ 2,39
Speculaaskruiden eko 27g Piramide
€ 1,59
Kaneel ceylon gemalen Bodenschatze
€ 2,25
Niet op voorraad
Overzicht

De winter komt er weer aan en daar horen winterse recepten bij! Lisa is dol op yoghurt en havermout en gebruikt als topping dan maar al te graag wat granola. Vandaar deze winterse granola!

Delen

Wat heb je nodig?

  • 3 el kokosolie
  • 3 el honing
  • 200 gram havermout
  • 150 gram speltvlokken
  • 50 gram quinoa
  • 50 gram ongezouten cashewnoten
  • 50 gram ongezouten hazelnoten
  • 50 gram pompoenpitten
  • 1 el speculaaskruiden
  • halve el kaneel

Hoe maak je de granola?

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Smelt de kokosolie in een pannetje en roer de honing erdoorheen.
  • Doe vervolgens alle droge ingrediënten in een kom en mix dit met de speculaaskruiden en kaneel.
  • Giet vervolgens het kokosolie/honing mengsel erbij en roer het goed door, zodat alles goed bedekt is met het mengsel! Zo wordt je granola namelijk extra knapperig!
  • Leg een vel bakpapier op een bakplaat en verdeel de granola er over heen.
  • Schijf de granola ongeveer 15-20 minuten in de oven tot hij goudbruin is van kleur.
  • Haal de granola uit de oven en laat het even goed afkoelen, zo wordt hij extra knapperig! 

Geniet ervan! 

Dit recept is gemaakt door Lisa van de blog Foodlies. Wil je nog meer inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje op haar blog www.foodlies.nl.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage n.v.t.
Always low price Nee
Naam Recept: Winterse granola
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Winterse granola
Uw waardering