Bekijk alles

Recept: Vegan amandelpasta fudge

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Amandelpasta met zeezout eko Horizon
€ 7,45
Amandelmeel eko Horizon
€ 2,25
Kokos cooking cream odourless Royal Green
€ 3,95
Ahornsiroop graad C Terrasana
€ 5,99
Amandelschaafsel Terrasana
€ 4,25
Overzicht

Voor dit recept heeft Ester zowel amandelpasta, amandelmeel als amandelschaafsel gebruikt. Een verantwoord tussendoortje boordevol goede vetten, vezels, mineralen en vitaminen. Let op: niet teveel van snoepen, gewoon iedere dag een stukje. 

Delen

Ingrediënten

- 250 gram amandelpasta (horizon met zeezout)

- 1 flinke eetlepel amandelmeel

- 70 gram gesmolten kokosolie (royal green)

- 50 ml ahornsiroop

- 2 handjes amandelschaafsel

Bereiding

Begin met het roosteren van de amandelschaafsel in een droge koekenpan. Zorg dat het een beetje goudbruin verkleurd. Blijf erbij, het gaat heel snel! Meng daarna in een kom de amandelpasta met de ahornsiroop en de gesmolten kokosolie. Is je amandelpasta iets te hard? Verwarm het dan even in een pannetje en roer goed door elkaar.

Doe er vervolgens een eetlepel amandelmeel bij en de helft van het amandelschaafsel. Verdeel over een met plastic of bakpapier belegd bakje/brownievorm. Verdeel met de achterkant van een lepel goed over de vorm en bestooi met de andere helft van het amandelschaafsel.

Zet minimaal 1 uur in de koelkast om op te stijven.

Let op: buiten de koelkast wordt het snel te zacht, je kunt deze fudge (afgedekt in de koelkast) zeker 1,5 week goed bewaren!

Eet smakelijk!

Dit recept is gemaakt door Ester van essiehealthylife. Wil je meer weten hoe je een gezonde lifestyle kunt hebben? Neem dan een kijkje op haar blog

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage n.v.t.
Always low price Nee
Naam Recept: Vegan amandelpasta fudge
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Vegan amandelpasta fudge
Uw waardering