Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Speltmeel Terrasana
€ 4,79
Arrowroot Terrasana
€ 3,19
Kokosbloesem suiker Royal Green
€ 5,95
Kokosolie geurloos Yakso
€ 3,14
Overzicht

Liefde is… jouw topper verrassen op Valentijnsdag met een tarwevrije, eivrije en lactosevrije tulbandcake boordevol liefde! Voeg eventueel wat bessen toe.

Delen

Tulbandcake met liefde, maar zonder ei en zuivel

- 250 gram speltmeel

- 350 ml vers geperst sinaasappelsap

- rasp van een sinaasappelschil

- 2 eetlepels arrowroot

- 80 gram kokosbloesemsuiker

- 100 ml gesmolten kokosolie

- 1 theelepel baksoda

- 1 theelepel vanillepoeder

- Olie om de vorm in te vetten

Dit moet je zelf nog vers halen

Sinaasappel - baksoda 

Hoe maak je het?

Warm de oven voor op 180 graden. Vet de bakvorm in.

Meng het speltmeel, suiker, baksoda en vanille in een kom.

Meng de overige ingrediënten in een andere kom.

Mix nu beide door elkaar heen, zodat er een egale substantie ontstaat.

Doe het beslag in de bakvorm en plaats het circa 45 minuten in de oven.

Controleer met een satéprikker of de cake gaar is.

Laat de Valentijnscake nog een uur afkoelen in de vorm.

Eet smakelijk! 

Dit recept is geschreven door Annemieke Statz. Zij is natuurvoedingsadviseur en plaatst op haar foodblog “Eet het beter” gezonde recepten voor het hele gezin. Op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op eethetbeter.nl!

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Valentijn tulband
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Valentijn tulband
Uw waardering