Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Gemengde noten Terrasana
€ 4,95
Rode kool met appel Ekoland
€ 1,05
Zoete mais Ekoland
€ 1,39
Doperwten Ekoland
€ 1,25
Acaciahoning knijpfles bio Traay
€ 5,45
Niet op voorraad
Mosterd fijn Trafo
€ 1,97
Niet op voorraad
Olijfolie extra vierge Ekoland
€ 6,59
Overzicht

Deze heerlijke regenboogsalade ziet er niet alleen heerlijk kleurrijk uit, maar is ook nog eens vegetarisch! Puur genieten bij de BBQ of gewoon bij elke maaltijd.

Delen

Bereidingstijd: 15-20 minuten. Het recept is voor vier personen.

Ingrediënten

Salade

15 gram gemengde noten 

300 gram zoete aardappel

340 gram rode kool met appel

340 gram zoete mais 

350 gram dopertwen

50 gram gemengde sla

Honing-mosterd dressing

1 eetlepel Acacai honing

1 eetlepel fijne mosterd 

4 eetlepels extra vierge olijfolie

Snufje zwarte peper

Dit moet je zelf nog vers halen:

Zoete aardappel - gemengde sla 

Bereiding

  • Snijd de zoete aardappel in kleine blokjes en kook deze gaar.
  • Hak de noten grof of vermaal deze in een keukenmachine.
  • Bak de noten kort in een pannetje zonder olie totdat ze lichtbruin kleuren. Blijf goed roeren, want de noten worden heel snel te donker.
  • Verwarm de rodekool, zoete mais en dopertwen in aparte pannetjes of verwarm ze op de beurt.
  • Roer alle ingrediënten van de dressing tot een geheel.
  • Voeg alle ingrediënten samen tot een salade en dresseer met de honing-mosterd dressing en de gehakte noten.

 Eetsmakelijk!! 

Dit recept is gemaakt door Evelyne van de blog Buttercupsisters. Wil je nog meer inspiratie of lekkere recepten? Neem dan eens een kijkje op haar blog: www.buttercupsisters.nl

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage n.v.t.
Always low price Nee
Naam Recept: Regenboogsalade
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Regenboogsalade
Uw waardering