Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Tarwebloem 1000g Ekoland
€ 1,75
Havermout De Halm
€ 2,11
Agavesiroop licht bio Mattisson
€ 3,95
Pompoenpitten Ekoland
€ 2,39
Overzicht

Verwen jezelf bij het ontbijt of tijdens de lunch! Een heerlijk stukje pompoenbrood! 

Delen

Ingrediënten

  • 330gr pompoenpuree
  • 150gr tarwebloem
  • 60gr havermout
  • 2 eieren
  • 1theelepel baking soda
  • 2 theelepels kaneel
  • 2 theelepels gingerbread spices
  • 2 eetlepels agavesiroop
  • Zout en nootmuskaat
  • 5 el pompoenpitten
Dit moet je zelf nog vers halen

Pompoenpuree - eieren - baking soda - gingerbread spices

Hoe maak je het?

  • Pompoenpuree: indien je rauwe verse pompoen gebruikt, kook je de pompoen tot hij gaar is. Nadien prak je hem en breng op smaak met een snufje zout en een theelepel nootmuskaat
  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Meng de pompoenpuree met de eieren en de siroop
  • Roer er met een spatel zachtjes alle droge ingrediënten doorheen.
  • Vet een bakblik in. Giet het deeg in een cakevorm en werk af met de pompoenpitten.
  • Bak ongeveer 35 minuten op 180 graden
  • Even laten afkoelen en smullen maar
Eetsmakelijk! 

Dit recept is gemaakt door Lisa van de blog FoodLies. Wil je nog meer inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje op haar blog www.foodlies.nl
Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage n.v.t.
Always low price Nee
Naam Recept: Pompoenbrood
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Pompoenbrood
Uw waardering