Bekijk alles

Recept: Mexicaanse stamppot met pulled chicken

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Chilisaus Yakso
€ 2,54
Paprika Bodenschatze
€ 2,25
Rode kidneybonen Bioidea
€ 1,09
Zoete mais Ekoland
€ 1,39
Kippenbouillon 8 blokjes Natur Compagnie
€ 2,09
Overzicht

Probeer de ouderwetse Hollandse stamppot eens met een Mexiaans tintje en ga voor deze Mexicaanse stamppot pulled chicken. 

Delen

Ingrediënten

- 5 el oijfolie

- 750 gr kipdijfilet

- 3 el zoete chilisaus

- 1 tl paprikapoeder

- 100 ml kippenbouillon

- 1 kg kruimige aardappels

- 200 ml crème fraîche

- 2 el gehakte groene kruiden (peterselie, bieslook, koriander)

- 1 rode ui

- 300 gr kidneybonen

- 250 gr mais 

Dit moet je zelf nog vers halen

Kipdijfilet - kruimige aardappels - crème fraîche - groene kruiden - rode ui

Bereiding

- Braad de kip in wat olijfolie.

- Voeg hier de chilisaus, kippenbouillon en paprikapoeder aan toe en stoof dit ongeveer 25 minuten.

- Kook ondertussen de aardappels gaar.

- Voor het sausje moet je de crème fraîche mixen met de groene kruiden (dit kun je apart zetten).

- Fruit een uitje en warm de mais en bonen apart op.

- Giet de mais en bonen af als ze warm zijn.

- Voeg de aardappels aan de ui toe en stamp het fijn.

- Schep de bonen en de mais er doorheen. 

- Pluk de kip als ze gaar zijn in stukjes.

- Je hebt nu alle onderdelen van jouw heerlijke stamppot.

- Serveer de stamppot met pulled chicken en een lepel van jouw saus. 

Eetsmakelijk! 

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Mexicaanse stamppot met pulled chicken
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Mexicaanse stamppot met pulled chicken
Uw waardering