Bekijk alles

Recept: Glutenvrij kruidenbrood

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Mix B broodmix DR Schar
€ 4,45
Gist gedroogd Bioreal
€ 0,99
Olijfolie extra vierge Ekoland
€ 6,59
Keltisch zeezout fijn Verillis
€ 3,99
Tomaten zongedroogd in olijfolie Terrasana
€ 4,49
Overzicht

Het heerlijk avondje is gekomen! Tussen alle kruidnoten, taai taai en boterletter door is iets hartigs vast ook lekker! Dit glutenvrije kruidenbrood met gedroogde tomaat is een welkome afwisseling tussen al die zoete lekkernijen.

Delen

Glutenvrij kruidenbrood voor Sinterklaas

- 325 gram Schär Brot-Mix + extra voor bestrooien

- 10 gram droge gist

- 20 gram olijfolie

- 1 ei

- 200 ml lauwwarm water

- 5 gram Keltisch zeezout

- 1 eetlepel kruidenboter kruiden

- 3 eetlepels gedroogde tomaten in reepjes

Dit moet je zelf nog vers halen

Ei 

Hoe maak je het?

Meng alle ingrediënten door elkaar heen met een mixer of keukenmachine;

Bekleed een bakplaat met bakpapier en kneed met hulp van wat extra Brot-Mix een mooi brood;

Laat het brood rusten en rijzen met een natte doek er overheen of in een lege oven (die uit staat!);

Bak het kruidenbrood af in circa 25 minuten in het midden van de oven op 200 graden;

Geniet van het heerlijk avondje! 

Dit recept is geschreven door Annemieke Statz. Zij is natuurvoedingsadviseur en plaatst op haar foodblog “Eet het beter” gezonde recepten voor het hele gezin. Op zoek naar meer inspiratie? Neem dan eens een kijkje op eethetbeter.nl!

Meer informatie
conditie New
Kenmerk Gluten-vrij
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage n.v.t.
Always low price Nee
Naam Recept: Glutenvrij kruidenbrood
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Glutenvrij kruidenbrood
Uw waardering