Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Amandelmeel eko Horizon
€ 2,25
Havermeel eerste keuze Joannusmolen
€ 1,99
Raw cacao antioxidant poeder in glas Terrasana
€ 5,45
Stevia vloeibaar chocolade Greensweet
€ 9,95
Amandelschaafsel eko Horizon
€ 1,49
Overzicht

Begin van het nieuwe jaar betekent voor veel mensen weer opletten. Dat mag gewoon met chocoladetaart! Deze is vrij van gluten en geraffineerde suikers. 

Delen

Ingrediënten:

  • 20 gram proteïne-/eiwitpoeder of extra meel
  • 20 gram amandelmeel
  • 30 gram havermeel
  • 15 gram (rauwe) cacaopoeder
  • 1 ei
  • flinke snuf bakpoeder
  • 130 ml (plantaardige) melk
  • zoetmiddel naar smaak/keuze (ik gebruikte steviadruppels chocolade)
  • handje verse of diepvries frambozen
  • optioneel: wat amandelschaafsel
Dit moet je zelf nog vers halen:
Meel (optioneel) - ei - bakpoeder - melk - frambozen 

Bereiding:

Mix alle ingrediënten, behalve de frambozen en het amandelschaafsel, tot een glad beslag. Wellicht eerst even de droge ingrediënten mengen en daar de vloeibare bijdoen, maar voor de luie bakker: het kan in 1x! Verdeel wat bakpapier over de bakvorm of vet in. Giet het beslag erin en beleg daarna met de frambozen en eventueel wat amandelschaafsel. Bak in de airfryer op 170 graden in 20 minuten (voorverwarmen hoeft niet!). Dek daarna af met aluminiumfolie en bak nog eens 10 minuten. Geen airfryer? Verwarm je oven voor op 180 graden en bak de chocolade ontbijttaart in 35-45 minuten gaar. Let op: de baktijden kunnen per airfryer/oven verschillen. De taart is gaar als een prikker er droog uitkomt.

Eet smakelijk!

Dit recept is gemaakt door Ester van de blog essiehealthylife. Wil je meer inspiratie voor heerlijke recepten? Neem dan een kijkje op haar blog www.essiehealthylife.nl.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk Gluten-vrij
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Chocoladetaart
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Chocoladetaart
Uw waardering