Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Dadels zonder pit Ekoland
€ 2,25
Amandelpasta zonder zout Terrasana
€ 11,25
Raw cacao antioxidant poeder in glas Terrasana
€ 4,79
Dadelstroop eko Horizon
€ 3,15
Niet op voorraad
Amandelschaafsel eko Horizon
€ 1,55
Overzicht

Januari is de maand van de goede voornemens. Dieuwertje heeft dit jaar maar één goed voornemen en dat is ervoor zorgen dat het kleine baby'tje in haar buik groot en sterk wordt. Natuurlijk gaat deze zwangerschap gepaard met "cravings" en daarom deelt zij een recept voor chocolade vla op basis van avocado en banaan. Zo kan ze toch lekker chocolade vla eten, maar zonder de toegevoegde suikers, smaak- en kleurstoffen.

Delen

Wat heb je nodig: 2 grote porties

  • 1 avocado
  • 2 bananen
  • 4 tot 8 dadels (bepaal voor jezelf wat voor zoetekauw je bent)
  • 1 flinke el ongezouten amandelpasta
  • 2 el rauwe cacao poeder
  • 1 flinke el dadelstroop
  • amandelschaafsel

Dit moet je zelf nog vers halen

Avocado - bananen 

Hoe doe je het

  • Zet een koekenpan met een handje amandelschaafsel op het vuur en rooster deze langzaam tot het een licht gouden kleur krijgt. Pas op! Dit verbrand snel
  • Mix, in een blender of mixer, alle ingrediënten behalve de amandelsnippers tot een gladde massa.
  • Hiervoor zul je soms even met een spatel moeten roeren en weer mixen om alle stukjes eruit te krijgen.
  • Doe alles in een kom en zet deze minstens 2 uur in de koelkast.
  • Serveer koud en met het amandelschaafsel erover.

TIP: Deze vla is ook enorm lekker om een taart mee te besmeren.

Eetsmakelijk.

Dit recept is gemaakt door Dieuwertje Kiviets van de blog Goodfoodsel. Wil je meer inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje op haar blog www.goodfoodsel.eu.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Chocolade vla
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Chocolade vla
Uw waardering