Bekijk alles

Recept: Bananenbrood met cashewnoten

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Bakbananenmeel Le Poole
€ 6,45
Cashewpasta eko Horizon
€ 9,19
Ahornsiroop graad C Terrasana
€ 5,99
Overzicht

Dit keer een bananenbrood gebakken met bananenmeel en de favoriete noot van Ester; de cashewnoot. Zij gebruikte voor dit recept niet alleen cashewnoten, maar ook cashewpasta. 100% smullen.

Delen

Ingrediënten

-        75 gram bak bananen meel

-        2 eieren

-        2 rijpe bananen

-        2 eetlepels cashewpasta

-        40-50 ml maple syrup

-        50 ml (plantaardige) melk

Dit moet je zelf nog vers halen

Eieren - bananen - (plantaardige) melk

Bereidingswijze

Prak de bananen met het ei tot een beslag en meng er de melk doorheen (ik gebruikte cashewmelk). Roer er vervolgens 2 flinke eetlepels cashewpasta doorheen. Voeg het meel toe en meng goed door elkaar. Proef of het mengsel zoet genoeg is, voeg anders eventueel wat flavdrops of ander zoetmiddel naar keuze toe. Bekleed de vorm met bakpapier of vet in en doe het beslag in de vorm. Beleg met de cashewnoten. Bak 15 minuten op 170 graden en daarna nog eens 10 minuten op 160 graden (voorverwarmen hoeft niet!). Geen airfryer? Verwarm de oven voor op 180 graden en bak 40-50 minuten. Let op: de tijden kunnen per airfryer/oven verschillen. Het bananenbrood is gaar als een prikker er droog uitkomt en de bovenkant goudbruin verkleurd is.

Eet smakelijk!

Dit recept is gemaakt door Ester van de blog essiehealthylife. Wil je meer inspiratie voor lekkere recepten? Neem dan een kijkje op haar blog: www.essiehealthylife.nl

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Recept: Bananenbrood met cashewnoten
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Bananenbrood met cashewnoten
Uw waardering