Bekijk alles

Zuurdesem spelt Primeal

200g
Op voorraad
€ 5,68
-
+
Overzicht
Zuurdesem spelt van Primeal is perfect om brood te bakken.
Delen

Primeal Zuurdesem spelt

Fermenteerbare bereiding op basis van spelt

Ingredienten
Gedroogde en inactieve speltdesem* (gluten)) verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.
* afkomstig van biologische landbouw

Allergeneninformatie
Bevat gluten 

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1519 kJ / 358 kcal
Vet 1,9 gram
- waarvan verzadigd 0,3 gram
Koolhydraten 73,8 gram
- waarvan suikers 21,8 gram
Vezels 4,1 gram
Eiwitten 9,5 gram
Zout 0,01 gram

Gebruik
Met de hand:
1) Vermeng 500 g meel + 8 gram zout + 25 gram lev'epeautre bio (2,5 volle eetlepels) + ongeveer 350 ml lauw water (ongeveer 28°).
2) Kneed gedurende een tiental minuten om zo een soepel en toch geen kleverig deeg te bekomen.
3) Laat 30 minuten rusten in een grote kom overdekt met een natte doek.
4) herkneed het deeg om zo voorzichtig het te veel aan lucht eruit te kneden die gevormd werd bij het rijzen.
5) Het deeg opnieuw afgekken en verder laten rijzen op een plaats met minstens 20 °C gedurende minimum 2 uur.
5) Plaats in een voorverwarmde oven (220-230°C) gedurende ongeveer 45 minuten.
 
Met de broodmachine: doe de ingredienten in de bakvorm en volg het volkoren brood bak programma (minimum 3 uur)

Donker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.

Fabrikant
Euro Nat
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk

01-2016
Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 200g
Merk Primeal
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Zuurdesem spelt Primeal
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zuurdesem spelt Primeal
Uw waardering