Bekijk alles

Instant koffie bruin Pacha

200g
Niet op voorraad
€ 5,35
Overzicht
Vrij van additieven, opwekkende middelen of cafeïne en 100% plantaardig Aantal: Bestellen Merk: Pacha Pacha instant Vrij van additieven, opwekkende middelen of cafeï
Delen

Pacha koffie

De drie elementen; water, lucht en warmte zorgen ervoor dat de Pacha koffie die heerlijke karakteristieke smaak krijgt. De Pacha koffie producenten gebruiken cichoreiwortels die van een uitzonderlijke kwaliteit zijn. Deze cichoreiwortels worden geoogst zonder toegevoegde geraffineerde producten. Pacha koffie is een 100 procent plantaardig natuurproduct zonder cafeïne, toevoegsels of conserveermiddelen. Ecomarkt heeft deze biologische Pacha koffie speciaal ingekocht voor kinderen, zwangere vrouwen en diabetici. Bij ecomarkt.nl bestelt u al Pacha koffie vanaf €5,25.


Het rijke product Pacha Koffie

De actieve bestanddelen van de cichorei bevinden zich in de wortel. Ze bevatten mineralen en voedingstoffen zoals: magnesium, ijzer en koolhydraten. Door de karamellisatie van de suikers in de Pacha koffie ontwikkelt de smaak in een uniek karakter. Daarnaast is Pacha koffie een bron van mineralen zoals B6 en B12. In combinatie met melk, vormt cichorei een belangrijke bron van calcium en eiwitten. Gegarandeerd zonder cafeïne, zonder additieven en 100% plantaardig. Dit is hoe Pacha koffie ervoor zorgt dat het bewust omgaat met de welzijn van de gebruikers. Pacha koffie is perfect geschikt voor kinderen, zwangere vrouwen en diabetici.

 

Pacha koffie checklist:

  • Pacha koffie is een cafeïnevrije drank.
  • Het is een natuurlijk product dat rijk is aan vezels
  • Handig op ieder moment van de dag
  • Een zachte en volle smaak
  • Cichorei houdt je in topvorm
  • Cichorei, natuurlijk
  • Bron van vitamines en mineralen
  • Bron van welzijn
 

Natuurvoeding

Ecomarkt is een biologische online retailer en verkoopt veel verschillende natuurlijke- en ecologische producten. Al onze producten zijn op een biologische, veganistische, eerlijke of andere ecologisch verantwoorde manier geproduceerd. Misschien bent u niet op zoek naar Pacha koffie, maar naar andere natuurvoedingsproducten. Bekijk dan ook ons aanbod in kokosmeel of Manuka honing. Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 200g
Merk Pacha
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Instant koffie bruin Pacha
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Instant koffie bruin Pacha
Uw waardering