Bekijk alles

Kokosolie geurloos Omega & More

2220ml
Op voorraad
€ 19,95
-
+
Overzicht
Kokosolie is een zeer gezonde olie. Één van de weinige oliën die geschikt is bereiding met hoge temperaturen zoals bakken, braden en frituren. Door de hoofdzakelijke vetzuren met een middellange keten en maar een klein gedeelte met lange keten maakt het de olie flexibel en beter voor het lichaam.
Delen

Algemeen

Kokosolie is een zeer gezonde olie. In principe is het de enige olie die geschikt is voor gebruik op hoge temperaturen zoals bij frituren, bakken en braden. Hoofdzakelijk bevat kokosolie vetzuren met een middellange keten en voor een klein gedeelte met een lange keten. Dit maakt de olie zeer flexibel en is daarom beter voor het lichaam De geurloze kokosolie wordt gemaakt van gedroogde kokos vruchtvlees, oftewel kopra. Vanwege de neutrale smaak kan de olie gebruikt worden voor de bereiding van allerlei producten. De smaak en geur van de olie zullen hierdoor niet overheersen. Doordat de kokos is behandeld met stoom wordt de geur ontnomen. Deze methode is offieel toegelaten bij de productie van biologische voedingsmiddelen. Er worden dus geen chemicalien gebruikt. De kleur kan verschillen als gevolg van de natuurlijke eigenschappen die de olie met zich meebrengt.

Hoe te gebruiken?Kokosolie Omega more

De geurloze en extra virgin versie is geschikt om zowel koud als bij hoge temperaturen te gebruiken. Er wordt geadviseerd de ectra virgin versie koud te gebruiken. De aanwezige voedingsstoffen, zoals vitaminen, blijven op deze manier behouden. Echter blijf de functionaliteit van beide olieën hetzelfde. De stabiliteit en aanwzigheid van laurinezuur zijn in beide versies hetzelfde. 

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 2220ml
Merk Omega & More
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Kokosolie geurloos Omega & More
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kokosolie geurloos Omega & More
Uw waardering