Bekijk alles
Niet op voorraad
€ 8,95
Overzicht
Hennepzaad is één van de beste en rijkste plantaardige bronnen van eiwitten.
Delen

Hennepzaad is één van de beste en rijkste plantaardige bronnen van eiwitten.
100 gram Hennepzaad Gepeld Raw bevat 30 gram aan eiwitten en deze zijn opgebouwd uit alle essentiële aminozuren. Essentiële aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten die ons lichaam niet zelf kan maken. De mens is volledig afhankelijk van voeding om in deze behoefte te voorzien.

Hennepzaad Gepeld Raw is een goede bron van omega-3 en omega-6 vetzuren in een optimale verhouding (1:3). Het huidige westerse voedingpatroon bevat weinig omega-3 en te veel omega-6 vetzuren (verhouding 1:15). Terwijl de optimale verhouding 1:4 zou moeten zijn. Door dagelijks Hennepzaad Gepeld Raw als aanvulling op uw dagelijke voeding te gebruiken, brengt u meer balans in het vetzuurevenwicht.

Hennepzaad Gepeld Raw bestaat voor bijna 8% uit omega-3 vetzuren en is daardoor ondersteunend bij het in stand houden van een verantwoord cholesterolgehalte. Dit gunstige cholesterol effect wordt al bij een dagelijkse inname van 25 gram hennepzaad (min. 2g alfa-linoleenzuur (omega-3 vetzuur)) verkregen.

Gebruiksadvies
Hennepzaad Gepeld Raw heeft een heerlijke nootachtige smaak en kan worden toegevoegd aan salades, yoghurt, muesli en afgekoelde pasta en/of rijst.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 200g
Merk Nova Vitae
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Hennep zaad Nova Vitae
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hennep zaad Nova Vitae
Uw waardering