Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. Europees EKO-keurmerk 58 producten
  2. Vegan 38 producten
  3. Lactose-vrij 38 producten
  4. Vegetarisch 64 producten
  5. Noten-vrij 36 producten
  6. Gluten-vrij 36 producten
  7. Eivrij 48 producten
  8. Soya-vrij 41 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 69

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

In 1954 is Zonnatura opgericht door Willem Smits. Smits was een kruidkundige die grote bekendheid had door zijn enorme kennis van kruiden. Smits geloofde in de kracht van de natuur en hij vond dat voeding zo min mogelijk bewerkt moest zijn. Zonnatura is al 60 jaar lang trouw aan deze filosofie.

Zonnatura, puur natuur

De producten van Zonnatura zijn puur uit de natuur en bevat geen onnodige toevoegingen. De ingrediënten van Zonnatura worden geselecteerd op smaak en kwaliteit. Zonnatura bekijkt ook wat de producten met je doet, zodat je de hele dag keuze hebt uit een verantwoord alternatief.

Zonnatura is 100% biologisch

Zonnatura probeert met zijn tijd mee te gaan. De wereld verandert en zo ook Zonnatura. Zonnatura heeft biologische tussendoortjes voor jong en oud. Op deze manier heeft Zonnatura voor ieder wat wils en voor elk moment van de dag. Alle producten van Zonnatura zijn 100% biologisch en volgens onze klanten erg lekker. Zo zijn zij dol op de groentespread tomaat van Zonnatura en de granaatappelsap puur doet het ook altijd goed. Van vruchtensappen tot heerlijke ontbijt- en lunchproducten, Zonnatura biedt heeft een breed assortiment.