Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 127

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 127

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Weleda is in 1921 opgericht door Dr. Rudolf Steiner in samenwerking met Dr. Ita Wegman. Zij hadden als uitgangspunt de antroposofie. Bij deze denkwijze neemt men als vertrekpunt het holistische uitgangspunt dat lichaam, geest en ziel verbonden zijn met de rest van de wereld.

Weleda is natuurlijk

Deze twee artsen gingen er vanuit dat het lichaam zichzelf kon helen, maar af en toe wat hulp kon gebruiken. Zij hebben daarom een volledig gezondheidsprogramma ontwikkeld met geneesmiddelen en verzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten om het lichaam te ondersteunen. Zij hebben biodynamische tuinen aangelegd en in de tuinen werd op een duurzame wijze de nodige natuurlijke grondstoffen geteeld.

Weleda is wereldwijd

Weleda heeft vandaag de dag vestigingen over de hele wereld en in de essentie is er niet zoveel verandert. Weleda werkt nog steeds met natuurlijke ingrediënten die op een duurzame wijze worden geteeld en verwerkt. Het hoogste doel van Weleda is nog altijd de gezondheid en het welzijn van mens en natuur. Dit weerspiegelt zich in de puurheid en kwaliteit van de verzorgingsproducten en geneesmiddelen.

Missie van Weleda

De missie van Weleda is dan ook om de natuur bij de mens terug te brengen. Dit doen zij door producten uitsluitend met natuurlijke ingrediënten te ontwikkelen. Met zorg voor zowel de binnenkant als de buitenkant. Het is daarom ook niet gek dat Weleda populair is onder onze klanten. Zo is de calendula tandpasta van Weleda erg populair en is Weleda deodorant citrus ook echt aan te raden. 

Puur natuur

Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethode en boven alles staat Weleda voor de natuur. Om dit te bereiken voert Weleda het strengste internationale keurmerk voor natuurcosmetica, uitsluitend voor producten die gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten.