Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

VSM maakt deel uit van het Duitse Schwabe concern en van de Internationale HomInt groep. Deze bedrijven hebben vestigingen in veel Europese landen, in de Verenigde Staten en in Azië.

VSM heeft een breed assortiment

VSM is de grootste producent van natuurlijke geneesmiddelen in Nederland. VSM heeft ook een breed assortiment aan gezondheidsproducten. Enkele bekende merknamen van VSM zijn; Spiroflor, Calendulan en Nisyleen.

VSM heeft passie

Het assortiment van VSM weerspiegelt de passie die hun drijft. Vanuit deze passie wordt al meer dan 100 jaar een grote diversiteit aan middelen op de markt gebracht. Al deze middelen vinden hun oorsprong in de natuur. VSM biedt je aan om beter in je vel te zitten op een natuurlijke manier. VSM wilt bijdragen aan een goed leven in evenwicht met alles wat ons omringt.

Wet- en regelgeving VSM

VSM zorgt ervoor dat alle producten voldoen aan de eisen die vanuit de wet- en regelgeving worden gesteld. De werkzaamheid van de geneesmiddelen is, waar mogelijk met wetenschappelijk onderzoek onderbouwd. Het is vanzelfsprekend voor VSM dat zij verantwoord, betrouwbaar en milieuvriendelijk ondernemen.

De favoriete producten van onze klanten van het merk VSM zijn de prikweg gel en de spiroflor SRM gel