Bekijk alles

Raw baobab poeder in glas Terrasana

190g
Op voorraad
€ 9,19
-
+
Overzicht

Baobab poeder is een superfood gemaakt van de vrucht van de baobabboom. Het poeder bevat heel veel vitaminen en mineralen. Het poeder heeft een bijzondere smaak dat doet denken aan een mix van grapefruit, peer en vanille. Hierdoor is het heel veelzijdig en kun je het in heel veel producten gebruiken.

Delen

Productvoordelen

Het poeder is makkelijk in gebruik en bevat – zoals het een goed superfood betaamt – heel veel vitaminen en mineralen. Hierdoor past het in een vegetarisch dieet, maar kan het ook de weerstand ondersteunen. Het bevat geen gluten en is lactosevrij.

Gebruiksadvies

Door de fijne smaak is baobab poeder goed te mengen met water, vruchtensappen en zuivel. Voeg één tot drie schepjes poeder toe aan je favoriete zuivel of vruchtensap en maak er eens heerlijke smoothie van. Ook is het goed te gebruiken als ingrediënt voor sauzen, salades en snacks. Zo mengt het door de bijzondere smaak ook heel goed met chocolade en fruitsalades. Op de verpakking lees je meer over de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en vind je een link naar diverse recepten.

Oorsprong

Baobab poeder wordt gemaakt van de vruchten van de baobab boom. Deze vruchten lijken op kokosnoten, maar hebben een zacht vruchtvlees. Vooral olifanten en apen zijn gek op deze boom. De olifant eet de bast en de apen zijn gek op de vruchten. Daarom wordt het ook wel apenbroodboom genoemd. De baobab is een verzamelnaam voor acht soorten dikstammige bomen die vooral voorkomen in droge, warme gebieden. Zes soorten zijn terug te vinden op Madagaskar, één op het vaste land van Afrika en eentje in Australië. Het lijkt of deze boom op zijn kop staat, maar aan deze typerende vorm kun je de boom wel herkennen. De zeer dikke boom kan een omtrek bereiken tussen de 11 en 34 meter en kan maar liefst tussen de 5 en 25 meter hoog worden. Voor de poeder wordt voornamelijk de vrucht van de boom uit Madagaskar gebruikt.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk Europees EKO-keurmerk, Vegan, Lactose-vrij, Vegetarisch, Noten-vrij, Gluten-vrij, Eivrij, Soya-vrij
Volume 190g
Merk Terrasana
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Raw baobab poeder in glas Terrasana
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Raw baobab poeder in glas Terrasana
Uw waardering