Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. EKO-keurmerk 4 producten
  2. Europees EKO-keurmerk 330 producten
  3. Vegan 329 producten
  4. Lactose-vrij 334 producten
  5. Vegetarisch 340 producten
  6. Noten-vrij 231 producten
  7. Gluten-vrij 258 producten
  8. Eivrij 338 producten
  9. Soya-vrij 293 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 392

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 392

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Terrasana bestaat al meer dan 35 jaar en is gekend door haar kwalitatief hoogwaardige biologische producten. De producten worden met zorg gekozen en alle aandacht wordt besteed aan herkomst, ingrediënten, smaak en productiewijze. Bij Terrasana zijn de producten puur, eerlijk en van goede kwaliteit.

De producten worden geselecteerd op basis van biocertificering, duurzaamheid en ambachtelijkheid. Terrasana streeft naar evenwicht tussen productie en consumptie, tussen duurzaamheid en comfort en tussen mens en natuur.

Duurzame energie is ook een belangrijk speerpunt voor Terrasana. Zij hebben veertig zonnepanelen op het dak en dit levert 20% duurzame energie op. De energie van de productieafdeling wordt opgewekt door de eigen zonnepanelen.

De strikte werkwijze, afvulvolgorde, schoonmaakplannen en testen voorkomt dat er binnen de verpakkingsafdeling contaminatie van gluten ontstaat op de van nature niet gluten-houdende producten. Daarnaast blijft Terrasana innoveren en komt het regelmatig met nieuwe of uitgebreide lijnen op de markt, zoals de lijn met Japanse producten. Je hebt allerlei producten uit de internationale keuken. Terrasana is 100% genieten! Je kunt de producten van Terrasana ook perfect gebruiken tijdens een BBQ of picknick. Lees bijvoorbeeld ook onze vijf tips voor een gezonde BBQ of onze tips voor een ultieme zomerse picknick.