Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. Vegan 2 producten
  2. Lactose-vrij 96 producten
  3. Vegetarisch 44 producten
  4. Noten-vrij 7 producten
  5. Gluten-vrij 97 producten
  6. Eivrij 8 producten
  7. Soya-vrij 80 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 144

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 144

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Om ook in de toekomst fit te blijven, helpt goede, uitgebalanceerde voeding en voldoende beweging en ontspanning. Bepaalde levensfases zoals groei, zwangerschap en overgangsjaren kunnen ook een verhoogde behoefte aan specifieke voedingsstoffen met zich meebrengen. Ondersteuning van de gezondheid met voedingssupplementen is niet voor iedereen gelijk. Orthica heeft daarom producten speciaal voor kinderen of senioren of mannen of vrouwen.

Orthica, hoogwaardige kwaliteit

Al 30 jaar beoogt Orthica bij te dragen aan de kwaliteit van het leven in elke fase en elke situatie. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en speciaal afgestemd op de variëteit van situaties in het dagelijks leven. Het gaat om producten die naast gezonde voeding, beweging en voldoende ontspanning een bijdrage kunnen leveren aan een gezond leven.

Producten Orthica

De producten van Orthica worden ontwikkeld naar de laatste wetenschappelijke inzichten en voldoen altijd aan strenge kwaliteits- en zuiverheidseisen. Alle producten van Orthica zijn vrij van synthetische conserveermiddelen en synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen. Een goed voorbeeld van een fijn product van Orthica is de vitamine C1500 SR.

Natuurlijke hulpstoffen

Orthica maakt gebruik van natuurlijke hulpstoffen en vaak vruchten- en kruidenextracten en daardoor is de kleur van sommige tabletten onderhevig aan variatie. Orthica voedingssupplementen bieden pure kwaliteit.

Orthica heeft een certificering

Orthica heeft de HACCP Certificering wat wil zeggen dat er bij de productontwikkeling, grondstofkeuze, de inkoop, het verpakkingstraject en de (eind)controle van de voedingssupplementen voortdurend gecontroleerd wordt op hygiëne, zorgvuldigheid en documentatie. Iedere fase wordt vastgelegd en uitgebreid omschreven, zodat ieder voedingssupplement op dezelfde manier wordt geproduceerd.

Zuivere grondstoffen van Orthica

De producten van Orthica bevatten enkel zuivere grondstoffen en bestanddelen om een zo puur mogelijk product aan het lichaam te bieden dat bijdraagt aan een goede opname. Bekijk onze andere producten, zoals kokosolie, appelazijn of speltmeel.