Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. Vegan 18 producten
  2. Lactose-vrij 18 producten
  3. Vegetarisch 18 producten
  4. Gluten-vrij 4 producten
  5. Eivrij 18 producten
  6. Soya-vrij 18 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

De biologische notenpasta’s van Monki worden geproduceerd door Horizon Natuurvoeding BV. In 1978 is Horizon opgericht en begonnen met specialiseren in de productie van notenpasta’s en de import/groothandel van noten, zuidvruchten en zaden van biologische teelt. Naast de export naar een groot aantal Europese landen, verkoopt Horizon ook op de belangrijkste Nederlandse thuismarkt.

Eigen producten

Horizon importeert vrijwel alle biologische noten en zaden zelf. De grondstoffen zijn vaak afkomstig van eigen projecten of van projecten waar Horizon een nauwe samenwerking mee heeft. Er zijn bijvoorbeeld noten afkomstig van het Good Food project in Turkije. De Good Food Foundation houdt zich bezig met het opzetten, stimuleren en beheren van biologische landbouwprojecten en Horizon is een van de initiatiefnemers. Hierdoor is het merk Monki ook echt uniek. 

14 soorten Monki pasta

De biologische notenpasta’s van Monki bestaan uit 14 verschillende soorten. Het productieproces omvat de volgende stappen; roosteren, eventueel mengen, malen en afvullen. Dit levert heerlijke producten op. Zo heeft Monki bijvoorbeeld hazelnootpasta, cashewpasta en gemengde notenpasta. Allemaal uniek en heerlijk van smaak en perfect voor bij ontbijt en lunch.