Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. Europees EKO-keurmerk 98 producten
  2. Vegan 12 producten
  3. Lactose-vrij 14 producten
  4. Vegetarisch 9 producten
  5. Noten-vrij 5 producten
  6. Gluten-vrij 24 producten
  7. Eivrij 4 producten
  8. Soya-vrij 2 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 165

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 165

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Vroeger waren er weinig mensen die vragen stelden bij wat er op hun bord lag. Pierre Gevaert was één van die mensen die dat wel deed. Er groeide een idee om gezonde voeding te promoten die de evenwichtsprincipes van Yin en Yang respecteert. Pierre vond namelijk dat gezonde voeding samen met een goede eetgewoonte en een gezonde levenshouding in sterke mate de levenskwaliteit bepaalt.

Lima zorgt voor de natuur

In 1957 heeft Pierre Gevaert Lima opgericht. Alle producten van Lima zijn bereid met zorg en respect voor natuur en milieu. De voedingsmiddelen zijn goed voor de planeet en goed voor de mens. Dat is bijvoorbeeld goed te zien bij de rice drink original en de spelt wafels zeezout. Twee heerlijke producten, bereid met zorg en respect. 

Voedingsprincipes Lima

Lima gelooft in gezonde voeding en promoot daarom al meer dan 55 jaar gezonde voeding met voedingsmiddelen die aansluiten bij hun voedingsprincipes. Deze voedingsprincipes zijn, geef voorkeur aan:

- Volkorenproducten

- Plantaardige eiwitten

- Onverzadigde vetten

- Trage suikers

Op deze manier wordt de kans op moderne kwalen, zoals overgewicht, hart- en vaatziekten en voedingstekorten verlaagd. Je kunt met deze producten dus een gezond ontbijt, lunch of diner op tafel zetten. 

100% natuurlijke producten

De producten van Lima zijn 100% natuurlijk en vrij van pesticiden. Dit wordt gegarandeerd door Lima met meer dan 15.000 controles per jaar. Het Labo Lima Expert heeft in 1974 de fundamenten gelegd voor de kwaliteitscontrole op biovoeding in Europa. Lima vindt smaak ook erg belangrijk en biedt daarom gezonde smaakverbeteraars zonder kunstmatige zoetstoffen aan.