Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. EKO-keurmerk 1 product
  2. Europees EKO-keurmerk 10 producten
  3. Vegan 77 producten
  4. Lactose-vrij 78 producten
  5. Vegetarisch 78 producten
  6. Noten-vrij 2 producten
  7. Gluten-vrij 18 producten
  8. Eivrij 78 producten
  9. Soya-vrij 78 producten
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 81

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 81

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Het assortiment van Horizon bestaat uit verschillende biologische noten, zuidvruchten en zaden. Het aantal loopt op tot een veertigtal soorten noten, zuidvruchten en zaden in verpakkingen van 50 gr tot 1000 gr. Horizon is te vinden in verschillende natuurvoedingswinkels en andere speciaalzaken in Nederland en België. Alle biologische noten, zuidvruchten en zaden van Horizon zijn voorzien van het Europees biologisch keurmerk.

Horizon, 100% biologisch

De specialisatie van Horizon Natuurvoeding is de productie van biologische notenpasta’s en de import van biologische noten, zuidvruchten en zaden. De lat wat betreft de kwaliteit ligt zeer hoog. De grondstoffen worden om die reden dan ook vaak direct in het land van oorsprong gekocht. Meestal wordt dit gedaan van boeren met wie Horizon een jarenlange samenwerking heeft. Dit is de reden dat de mangoschijfjes zo goed verkocht worden. Dit product is biologisch, eerlijk en heerlijk! Net als de rijststroop van horizon. 

Biologische projecten van Horizon

De biologische abrikozen, vijgen, rozijnen en hazelnoten zijn bijvoorbeeld afkomstig van het Good Food project in Turkije. Dit is een stichting waar Horizon een van de initiatiefnemers is. Deze stichting houdt zich bezig met het opzetten, stimuleren en beheren van biologische landbouwprojecten.