Filteren
Selectie verfijnen
Kenmerk
  1. Lactose-vrij 3 producten
  2. Vegetarisch 1 product
  3. Gluten-vrij 3 producten
  4. Soya-vrij 1 product
Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

37 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bonusan is een familiebedrijf dat opgericht is in 1966. Bonusan levert professionele voedingssupplementen en plantenextracten. Het doel van Bonusan is om aan een gevoel van controle over de eigen gezondheid bij te dragen.

Bonusan geeft de mens grip

Bonusan vindt dat je met voeding, beweging en suppletie veel kunt bereiken en hebben daarom hun vakkennis breed toegankelijk gemaakt. Alles waar Bonusan zich voor inzet, heeft maar één doel: de mens meer grip op hun gezondheid geven.

Bonusan doet eigen productie

Bonusan heeft de missie om bij te dragen aan een bredere kijk op gezondheid. Bonusan heeft van grondstof tot eindproducten controle over alle stappen in het productieproces, want Bonusan produceert alle producten in eigen huis, volgens moderne, hygiënische productiemethoden. Hierdoor onstaan kwaliteit producten, zoals het L-Glutamine 500 of de Vitamine D3 van Bonusan

Strenge controle bij Bonusan

De producten van Bonusan worden streng gecontroleerd en worden uitsluitend vrijgegeven als alles in orde is. De producten voldoen aan de strenge eisen van identiteit, zuiverheid en gehalte. Deze strenge controle waarborgt de kwaliteit van de producten.

Grondstoffen Bonusan

Binnen het laboratorium wordt streng gecontroleerd op de aanwezigheid van verontreinigingen, zoals zware metalen, PAK’s, residuen van bestrijdingsmiddelen, dioxines, schimmels en bacteriën om te voorkomen dat die in de producten blijven zitten.

Alle producten zijn ook zoveel mogelijk vrij van: GMO, mais, soja, gist, gluten, lactose, sacharose, gelatine, dierlijke substanties, conserveermiddelen en synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. De grondstoffen van de producten zijn ook zoveel mogelijk van plantaardige oorsprong. De dierlijke grondstoffen worden zoveel mogelijk vermeden.                                                                                                                                              

Bonusan werkt op een duurzame manier en op deze manier wordt het milieu zo min mogelijk belast.