Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 67

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-45 van 67

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Bach Bloesem is bedacht door Dr. Edward Bach. Hij was een gerenommeerde Engelse homeopaat en bacterioloog. Dr. Edward Bach heeft een complete lijn van 38 bloesem remedies ontwikkelt die de mens kan helpen de positieve kanten van zichzelf te vinden.

Dr. Bach

Dr. Bach is op zoek gegaan naar een natuurlijk product dat de mens zelf kon helpen in plaats van ziekte te bestrijden. Hij was ervan overtuigd dat de geestelijke toestand van de mens een belangrijke rol speelt in het gezond blijven en in het herstel van een ziekte. Dr. Bach wilde een middel vinden dat de oorzaak aanpakt en niet het gevolg.

38 gemoedstoestanden

Dr. Bach heeft 38 verschillende negatieve gemoedstoestanden benoemd en is daarna op zoek gegaan naar bloesems. Na jarenlang het plattenland verkend te hebben, slaagde Dr. Bach erin 38 bloesems te vinden voor iedere negatieve gemoedstoestand.

Bach en eenvoud

Het sleutelwoord van Bach Bloesem is eenvoud. Bach zegt zelf: “behandel de persoon en niet de ziekte”. Bach heeft een natuurlijke methode gevonden van heling die voor iedereen zelf te gebruiken is. De bloesems worden bereid in de zon of worden gekookt op geheel natuurlijke wijze. 

Bach online kopen?

Ben je geïnteresseerd geraakt in Bach of in andere producten uit de categorie homeopathie? Het meest verkochte product uit het Bach assortiment is de kauwgum energie