Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

A. Vogel is een merk gebaseerd op de ideeën van de Zwitserse natuurgeneeskundepionier Alfred Vogel. Alfred Vogel geloofde in de geneeskracht van de natuur en dit was dan ook altijd de essentie. Hieronder valt onder andere een gecontroleerde biologische teelt en het duurzaam omgaan met natuurlijke hulpbronnen.

A. Vogel is natuurlijk

Alfred Vogel zei dat gezondheid een holistisch begrip is en heeft de focus op natuurlijke geneesmiddelen, voeding en voorlichting dan ook gebaseerd op dat uitgangspunt. Natuurlijke genezende producten, een evenwichtige manier van leven en gezonde voeding ondersteunen het behoud of het herstel van de gezondheid.

A. Vogel is duurzaam

De producten van A. Vogel worden gekenmerkt door een zo natuurlijk mogelijke bereidingswijze. De kern van de activiteiten van A. Vogel is de duurzame omgang met natuurlijke hulpbronnen. De producten van A. Vogel hebben twee essentiële kenmerken, zoals; de gecontroleerde biologische teelt van de gebruikte planten in gezonde grond en het gebruik van extracten van, zo mogelijk, vers geoogste planten

Ontwikkeling A. Vogel

A. Vogel ontwikkelt voortdurend nieuwe producten, nieuwe gebruikswijzen en nieuwe analyseprocessen. Ze verbeteren bestaande producten en onderzoeken en onderbouwen de werking ervan met klinische onderzoeken. Ze gebruiken voor het werkzame extract van het geneesmiddel het geheel van de inhoudsstoffen van een plan en niet afzonderlijke stoffen.

A. Vogel online kopen?

Ben je benieuwd naar de producten van A.Vogel? Een aanrader van onze klanten is de bambu koffie of houd jij toch meer van thee. Probeer dan eens Matcha thee, dé nieuwe hit onder bloggers.