Bekijk alles

Wijnsteen bakpoeder bio Mattisson

220g
Op voorraad
€ 4,49
-
+
Overzicht
Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder.
Delen

Wijnsteen bakpoeder bio

Wijnsteen ontstaat in wijnvaten tijdens het rijpen van de wijn. Na het rijpen blijven er wijnsteenkristallen achter. Deze worden gereinigd en gemalen tot heel fijn wijnsteenpoeder.

Ingredienten
Biologische Maiszetmeel, 24,7% zuurteregelaar: wijnsteenzuur (monokaliumtartraat E336), rijsmiddel: natriumbicarbonaat (E500), E336 is kaliumzout uit wijnsteenzuur, een natuurlijk zuur dat ook voorkomt in verschillende soorten fruit, zoals druiven, E500 is een natuurlijk mineraal, gemaakt uit steenzout of zeewater.
NL-BIO-01
 
Herkomst: Duitsland
 
Voedingswaarde per 100 g
Energie 1004 kJ / 235 kcal
Vet 0 g
Koolhydraten 44 g
waarvan suikers 0 g
Eiwitten 0 g
Zout 17,5 g
 
Gebruik
Wijnsteenbakpoeder is een natuurlijke variant van bakpoeder en bevat geen chemische rijsmiddelen. Het poeder kan gebruikt worden als rijsmiddel voor (glutenvrij)brood-, koekjes- en taartdeeg en kan in dezelfde hoeveelheid worden gebruikt als bakpoeder, ongeveer 20 gram per 500 gram meel. 
 
Koel, droog en gesloten bewaren.
Meer informatie
conditie New
Kenmerk Europees EKO-keurmerk, Vegan, Lactose-vrij, Vegetarisch, Noten-vrij, Gluten-vrij, Eivrij, Soya-vrij
Volume 220g
Merk Mattisson
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Wijnsteen bakpoeder bio Mattisson
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Wijnsteen bakpoeder bio Mattisson
Uw waardering