Bekijk alles

Arenga palmsuiker bio Mattisson

450g
Op voorraad
€ 5,95
-
+
Overzicht
De Arenga palmsuiker van Mattisson is gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm. Het sap wordt op een traditionele manier ingedampt tot palmsuiker. Zo blijven de van nature aanwezige stoffen zoals antioxidanten en vitaminen behouden.
Delen

De aanwezige suikers in Mattisson Arenga Palm Suiker bestaan voornamelijk uit sucrose. Door de aanwezigheid van andere natuurlijke stoffen (zoals  mineralen) is de opname in het lichaam vrij traag. Arenga Palm suiker heeft een zeer lage Glychemische Index (GI) 30-35 en is uitermate geschikt voor een gezonde levenstijl. 


De aanwezigheid van andere natuurlijke stoffen (o.a. kalium, magnesium, zink en eiwitten) geven aan Arenga Palm Suiker een hoge voedingswaarde. Hoe minder een product bewerkt is hoe hoger de voedingswaarde. Het bekende “witte” suiker daarentegen heeft door de vele bewerkingen die het heeft ondergaan een lage voedingswaarde.
 
Gebruiksadvies:
Mattisson Arenga Palm Suiker Bio is de ideale en gezonde vervanger van riet-, bietsuiker of andere zoetmiddelen. Het geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes, thee, koffie, ijs en andere (na)gerechten.

Meer informatie
conditie Nee
Kenmerk Europees EKO-keurmerk, Vegan, Lactose-vrij, Vegetarisch, Noten-vrij, Gluten-vrij, Eivrij, Soya-vrij
Volume 450g
Merk Mattisson
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Arenga palmsuiker bio Mattisson
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Arenga palmsuiker bio Mattisson
Uw waardering