Bekijk alles
Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal
Agavesiroop licht en mild bio Traay
€ 4,95
Chocolade dark 92% Vivani
€ 2,19
Cocosmelk Amaizin
€ 1,49
Overzicht

Heerlijk om de kinderen en jezelf op een warme dag te verwennen met een ijskoud ijsje met een dikke laag pure chocolade! Zeker als het ijsje vrij is van gluten en lactose. Varieer ook eens met andere chocolade of strooi er wat fijngehakte nootjes overheen.

Delen

Voldoende voor ongeveer 6 ijsjes. De bereiding kost slechts 10 minuten, maar het recept bevat wel wat wachttijd.

Benodigdheden

- 200 ml kokosmelk

- 200 gram pure chocolade

- 2 eetlepels agavesiroop

- mespunt vanillepoeder

- ijsvormpjes

- diepvries

Bereiding

Plaats de lege ijsvormpjes alvast in de diepvries, dan bevriezen ze straks sneller

Gebruik een garde om de kokosmelk, het vanillepoeder en de agavesiroop goed te mengen. Goed roeren voorkomt dat de verschillende ingrediënten zich gaan scheiden tijdens het bevriezen

Giet de kokosmelk in de ijsvormen en plaats deze (met stokjes erin) terug in de diepvries

Na enkele uren zijn de ijsjes bevroren en kan je de chocolade au-bain marie gaan smelten

Doop de bevroren ijsjes in de warme chocolade. De chocolade zal direct stollen. Eventueel kan je de ijsjes terug in de diepvries leggen. Indien je ze wilt verpakken, raad ik aan om bakpapier te gebruiken

Eet smakelijk!

Dit recept is geschreven door Annemieke. Zij schrijft op haar foodblog “Eet het beter” over pure en onbewerkte voeding. Wil je vaker gezond, gemakkelijk en zelfgemaakt eten met het hele gezin? Neem dan eens een kijkje op www.eethetbeter.nl voor meer inspiratie!

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume n.v.t.
Merk n.v.t.
Show Product on Homepage n.v.t.
Always low price Nee
Naam Recept: Magnum ijsje
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Recept: Magnum ijsje
Uw waardering