Bekijk alles
Op voorraad
€ 5,47
-
+
Overzicht
Saus uit natuurlijk gefermenteerde soja en tarwe.
Delen

 

Ingredienten:

Water, Sojabonen*, Tarwe*, Zeezout, Koji (Aspergillus oryzae)

*uit biologische teelt

Gebruik-tips:

Shoyu en Tamari zijn smaakversterkers, de gezonde en vloeibare tegenhangers van het bouillonblokje. Ze passen even goed in de westerse als in de oosterse keuken. Gebruik ze niet alleen om gerechten te zouten, maar ook om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken, tijdens het koken en aan tafel. De typerende smaak van Shoyu is het resultaat van aanwezige aromatische componenten die gedurende de fermentatie gevormd worden. Deze zijn temperatuurgevoelig. Daarom is Shoyu niet bestand tegen een langdurige verwarming, en mag het dus pas aan het einde van het kookproces toegevoegd worden, zodat de smaak niet verloren gaat. Shoyu laat zich perfect combineren met pickles, wokgerechten, rijst, noedels, sushi, sashimi of gestoomde groenten, met mirin (rijstwijn), wasabi, gember of geraspte daikon.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 500ml
Merk Lima
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Shoyu bio Lima
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Shoyu bio Lima
Uw waardering