Bekijk alles
Op voorraad
€ 6,03
-
+
Overzicht
Pure sojapasta van biologische teelt - niet gepasteuriseerd - Verkregen door een natuurlijke fermentatie van 2 jaar in cederhouten vaten.
Delen


De Lima Hatcho miso: de miso van de Keizer! Deze miso met zijn uitgesproken smaak en vervaardigd op basis van pure soja is afkomstig van de provincie Aichi in het centrum van Japan. Daar bevindt zich sedert 5 eeuwen de Hatcho Miso Company die de meest gewaardeerde miso van het land vervaardigd. Echt "nationaal bezit", uitverkoren door de keizerlijke familie om zijn diepe en rijke smaak en geur. Kortom, genieten van de Lima Hatcho Miso is genieten als de Keizer.

Het vervaardigen van de Hatcho Miso: In tegenstelling tot het gebruik van moderne apparatuur onderging het productieproces door de eeuwen heen weinig verandering. De sojabonen worden geweekt gedurende een uur, daarna twee uur gestoomd en blijven dan tijdens de nacht in de zorgvuldig gesloten kookketel. Dit eerder ongewone productieproces samen met het fermentatie proces en het gebruik van de exclusieve Aspergillus Hatcho cultuur geven de Hatcho Miso zijn uitzonderlijke rijkdom, zijn diep donkere "chocolade" kleur, en zijn kenmerkend rookaroma.

Wat maakt de kwaliteit van de Lima miso's: - de superieure kwaliteit van de ingrediënten - de bereidingswijze.

De Lima miso's worden bereid op traditionele ambachtelijke wijze. De ingredienten fermenteren gedurende 18 tot 24 maanden in houten vaten. Tijdens deze lange fermentatieperiode wordt de soja (en de eventuele andere granen) omgezet in gemakkelijk opneembare aminozuren, vetzuren en koolhydraten - de Lima miso's bewaren zeer lang dankzij het tijdens de lange fermentatie verkregen melkzuur, zonder toevoeging van kunstmatige bewaarmiddelen of andere additieven.

Ingredienten:

Sojabonen*, water, zeezout, gerstmeel* geroosterd, koji (aspergillus oryzae)

*van biologische teelt

Gebruik-tips:

Miso wordt gebruikt in allerlei gerechten, en overal versterkt hij de smaak, zoals een bouillonblokje: in soep, saus, smeerpasta, groenteschotels, vinaigrettes, enz. Het volstaat een kleine hoeveelheid met wat water aan te lengen om het gebruik te vergemakkelijken.

 

Meer informatie
conditie New
Kenmerk Europees EKO-keurmerk
Volume 300g
Merk Lima
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Hatcho miso Lima
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hatcho miso Lima
Uw waardering