Bekijk alles

Fill & enjoy fun lime Brita

1st
Op voorraad
€ 21,50
-
+
Overzicht
De waterfilters van BRITA filteren o.a. kalk en metalen zoals lood en koper uit het kraanwater.
Delen

De waterfilters van BRITA filteren o.a. kalk en metalen zoals lood en koper uit het kraanwater. Om de lekkerste koffie of thee mee te zetten of om gewoon van te drinken.

De nieuwe Fun waterfilterkan van BRITA is speciaal geschikt voor huishoudens bestaande uit 1 of 2 personen. Het is zeer gemakkelijk te gebruiken en mooi om te zien vanwege het moderne design. De compacte waterfilterkan heeft bovendien een ´Swing Opener´ om op deze manier heel gemakkelijk water uit de kan te schenken. Ook staan in de trechter markeringen zodat je precies kunt zien hoeveel porties water je filtert. Daarna is het enkel genieten van een glas koud gefilterd water, heerlijke thee of een aromatische espresso. 

Met BRITA gefilterd water geniet je altijd van heerlijk drinkwater. En dit voor slechts een paar cent per liter in gebruik. Dat is altijd mooi meegenomen. BRITA is bovendien niet alleen goed voor je portemonnee. Je bewijst er ook het milieu een dienst mee. In vergelijking met de productie, het vullen, transport en uiteindelijk het weggooien van plastic flessen, is gefilterd water in elke opzicht de beste keuze.

Met de MAXTRA+ filterpatronen met de innovatieve MicroFlow Technology ben je verzekerd van een krachtige filtratie voor heerlijk water. Ideaal voor warme en koude dranken en als basis voor gezonde gerechten.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 1st
Merk Brita
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Fill & enjoy fun lime Brita
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fill & enjoy fun lime Brita
Uw waardering