Bekijk alles
Op voorraad
€ 49,95
-
+
Overzicht
Een BRITA waterfiltersysteem voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater.
Delen

Een BRITA waterfiltersysteem voorziet je in een mum van tijd van heerlijk zacht drinkwater. Gewoon je waterfilter vullen en BRITA filtert chloor, kalk en andere smaakverstorende stoffen. Ook je apparatuur profiteert van dat zachte BRITA water: ontkalken is nauwelijks meer nodig. Voor een paar cent per liter in gebruik geniet je van heerlijk drinkwater. In dit BRITA waterfiltersysteem gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water.

De Flow is ideaal voor grote gezinnen met een capaciteit van maar liefst 5.2 liter gefilterd water en een totaal volume van 8,2 liter! De Flow past in uw koelkast en heeft een handig tapkraantje. Ook is de Flow makkelijk te vullen door de afsluitbare vulopening in de deksel. De elektronische Memo herinnert u er elke vier weken aan om het filterpatroon te vervangen. "

Gebruik
In dit BRITA waterfiltersysteem gebruik je de MAXTRA+ filterpatronen, door deze elke maand te vervangen geniet je altijd van fris en heerlijk zacht BRITA gefilterd water.

Meer informatie
conditie n.v.t.
Kenmerk n.v.t.
Volume 1st
Merk Brita
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam Fill & enjoy flow Brita
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Fill & enjoy flow Brita
Uw waardering