Bekijk alles

Personal blender groen Domo

1st
Op voorraad
€ 39,99
-
+
Overzicht

My Blender van Domo is een handige en duurzame blender voor fans van smoothies. Het apparaat staat op anti-slipvoetjes en is normaliter verkrijgbaar in drie kleuren oranje, rood en groen. Hij is alleen geschikt voor koude smoothies. Bij dit apparaat zijn is zowel een drinkbeker van 300 ml en 600 ml inbegrepen. Deze drinkbekers zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal (bpa-vrij) en vaatwasserbestending.

> Inclusief drinkbeker 300 ml en 600 ml.

> Inclusief smoothie receptenboek.

Neem contact met ons op over de beschikbare kleuren

Smoothies zijn de ideale manier om superfoods en vers fruit binnen te krijgen, gemengd met yoghurt of fruitsap, melk, kokosmelk, ijs, etc. Bij de meeste blenders wordt de smoothie na bereiding overgegoten in glazen en de kelk van de blender moet worden schoongemaakt. Dit zorgt voor een hoop meer afwas ’s ochtends als je een lekkere smoothie wilt maken. De Domo blender van heeft daarop iets gevonden. Je hoeft de smoothie namelijk niet meer over te gieten, want de kelk is vervangen door een plastic drinkbeker die je kunt afsluiten en meenemen. Dit scheelt in de afwas en het is tijdbesparend, want de drinkfles kan meteen mee onderweg of op het werk worden uitgedronken. Daarbij zijn de afmetingen van de drinkbeker afgestemd op de drinkbekerhouders in de auto.

Nog een voordeel. Als je smoothie na een tijdje in de koelkast begint te bezinken, kun je de drinkbeker eenvoudig schudden omdat deze afgesloten is.

Meer informatie
Conditie New
Volume 1st
Merk Domo
Naam Personal blender groen Domo
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Personal blender groen Domo
Jouw rating