Bekijk alles
Op voorraad
€ 3,61
-
+
Overzicht
Al lang voor onze jaartelling werd rijst geteeld in Zuid Oost Azië en Egypte. Vanaf de 15e eeuw werd het in Europa ook geteeld in Italië en werd het via Spanje (de Moren) verspreid naar Zuid Amerika.
Delen

Rijst moet ook gepeld worden, wat in de tropen vaak gebeurt in een stampblok + stamper. Wij betrekken de rijst uit Zuid Europa: Frankrijk, Spanje en Italië.

De kooktijd van de rijstvlokken bedraagt 10 minuten met een naweltijd van 10 minuten.

De voedingswaarde van 100 gram rijstvlokken is:

Energie ____________________1529 Kj (360 Kcal)
Eiwit_______________________7.6 g
Koolhydraten________________73.50 g
Vet________________________2.60 g
Verzadigd vet _______________0.60 g
Vezels _____________________1.30 g
Natrium ____________________1 mg

Meer informatie
conditie New
Kenmerk EKO-keurmerk
Volume 500g
Merk De Halm
Show Product on Homepage Ja
Always low price Nee
Naam Rijstvlokken De Halm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rijstvlokken De Halm
Uw waardering