Bekijk alles

E-Stone Aromadiffuser CHI

1st
Op voorraad
€ 45,00
-
+
Overzicht
Verdampt essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch en luchtzuiverend effect ontstaat.
Delen

Deze nieuwe serie Aromalogica verdampers combineert 3 effecten:

De verdamping van essentiële oliën, waardoor een aromatherapeutisch en luchtzuiverend effect ontstaat. Bovendien wordt de lucht uitstekend en subtiel bevochtigd. Een derde functie van deze wondermooie aromaverdamper is de ioniserende werking: de luchtkwaliteit verbetert door meer negatieve ionen in de lucht. Door ultrasone techniek wordt het water met de essentiële olie verdeeld in miljoenen micro deeltjes. Een zeer fijne waterdamp ontstaat en komt als een soort van mist bovenuit de aromaverdamper.

De aromamist is zo dun dat het zich zeer snel door een ruimte verspreidt en zo de actieve ingrediënten door de hele ruimte verdeelt met het beoogde geur en/of therapeutische effect.

Deze aromaverdamper is ideaal om een ruimte (woonkamer, werkruimte, praktijkruimte of slaapkamer) te begeuren en mensen in de gewenste stemming te brengen.

De Aromalogica stone is een rond stuk keramiek met een uitsparing in het midden die maximaal 45 graden wordt waarop de essentiële olie direct gedruppeld kan worden.

Tevens kan hier in een klein schaaltje massageolie worden opgewarmd.

Meer informatie
conditie New
Kenmerk n.v.t.
Volume 1st
Merk CHI
Show Product on Homepage Ja
Always low price n.v.t.
Naam E-Stone Aromadiffuser CHI
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:E-Stone Aromadiffuser CHI
Uw waardering